Projecte Identitats: cicle gènere i LGTBIQ+

Des de Can Portabella hem volgut realitzar aquest projecte per la necessitat de visibilitzar i normalitzar el col·lectiu LGTBIQ+ i la seva realitat. L’objectiu principal de la iniciativa és, doncs, informar i educar en perspectiva de gènere per tal de fer arribar a totes les persones possibles les diversitats sexuals i d’identitat de gènere que existeixen.

El tret de sortida serà el mes de maig amb l’exposició “Diversitats familiars” que inclourà una presentació per posar de manifest la dualitat sexe-gènere el dilluns dia 13 a les 19 h. Al llarg de l’any, posarem en pràctica diferents mètodes dinàmics per tractar els diferents temes que engloben el col·lectiu LGTBIQ+ i, d’aquesta manera, arribar a les persones de qualsevol edat. Ho durem a terme amb la col·laboració d’entitats i associacions com ACATHI, GAG, Fundació Enllaç i Encara en Acció les quals ens faciliten les diferents activitats. Tanmateix estem en contacte amb altres entitats i associacions buscant la col·laboració mútua per créixer, aprendre i assolir el nostre objectiu.

Així doncs, el projecte Identitats, neix de la lluita per la llibertat d’identitat, d’expressió de gènere i sexual amb l’esperança que algun dia no siguin necessaris més projectes similars.

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes: