Com t’agradaria que fos el casal?

El Casal de Barri de Can Portabella ja porta 3 anys en funcionament i  l’Associació veïnal Sant Andreu Sud, que és l’entitat que l’ha gestionat des dels seus inicis, ha obert un procés participatiu per detectar les necessitats del territori i estudiar la viabilitat de donar-li resposta dins del nou projecte que aviat haurà de presentar a l’Ajuntament.
 
Durant el mes de maig es realitzaran dues sessions de treball obertes a persones i entitats vinculades a Sant Andreu. La idea és que hi hagi representació de tots els sectors (salut, esport, cultura, etc.) i totes les generacions (infants, joves, adults, gent gran) per tenir una visió àmplia que permeti fer una fidel diagnosi de la situació actual.
És per això que us convidem a que ens expliqueu amb quines mancances us trobeu, és igual si formeu part d’una entitat i grup formal o si veniu a títol personal. El que importa és que vingueu i digueu la vostra. Les jornades que es celebraran  13 i 20 de maig  en horari de 18:30 a 20h al Casal de barri Can Portabella (C. Virgili 18).

Vosaltres sou la raó de l’existència de Can Portabella i ara toca defensar-ho! 😉
Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades