Preparant re-obertura!!!

Us informem que degut a les mesures de prevenció de la propagació del COVID-19, Can Portabella romandrà tancat des de la tarda del divendres 12 de març  fins a nou avís. 

Aprofitem per fer un recordatori sobre les principals mesures de prevenció : 

Davant la detecció de casos positius de Covid-19 a l’Ajuntament, volem transmetre un missatge de tranquil·litat i recordar- vos les principals mesures de prevenció:

 

  1. Si et trobes bé i no tens símptomes, fes vida normal.
  1. Si tens algun símptoma associat a la Covid-19, com tos, febre o dificultat respiratòria, i has estat en una zona afectada o en contacte amb algun cas confirmat, queda’t a casa i truca al 061.
  1. El període d’incubació de la malaltia és d’entre 2 dies i fins un màxim de 14. A partir del primer dia la persona pot estar incubant la infecció, però mentre no presenta símptomes (tos, esternuts) no pot contagiar als altres.
  1. Normalment els símptomes apareixen als 5-6 dies des de l’exposició de risc (mai abans de 48 h).
  1. El contagi no és per aire, ha d’haver gotes que contactin directament amb un altre. Per això es recomana la distància 1 a 2 metres.
  1. Per evitar el contagi, segueix les mateixes mesures de protecció que per prevenir la grip estacional:
  • Renta’t bé les mans amb aigua i sabó.
  • Quan tussis o esternudis, cobreix-te la boca i el nas amb un mocador d’un sol ús o amb la part interior del colze.
  • Mantingues la distància amb persones amb símptomes d’infecció respiratòria.
  • Evita compartir menjar o estris.

 

Recorda que totes aquestes mesures segueixen els criteris establerts per les autoritats sanitàries competents i que les fonts oficials són les més fiables per informar-nos sobre el Covid-19.

 

En trobaràs tota la informació actualitzada al web de l’Agència de Salut Pública de Barcelona: https://www.aspb.cat/noticies/preguntes-respostes-covid19 .

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades