Carregant Esdeveniments

Històries de Sant Andreu – Microteatre

27 novembre a les 19:00 / 1€

Les festes de Sant Andreu ja han arribat i han vingut la Montserrat i l’Agustí (Virginia Blasco i Ricard Salom) per presentar-nos 3 històries ben peculiars i a la vegada ben comuns:

Tenemos que hablar (Espiritualidad) Part 2 (de Nicolás Rivero), interpretada per Garby Moya i Siscu Delgado.

Ramón y Lidia llevan trece años juntos. Hicieron un test de compatibilidad para asegurar que la relación funcione. En estos años han tenido que revisar algunos acuerdos y tendrán que decidir qué hacer con ellos. ¿Estarán abiertos a esos cambios?
La historia de nuestros días (de Montse Folgado), interpretada per Omar Puga i Natalie Ravlich.

Comedia Dramática (Dramedy) Lisa y Frank son una pareja como otra cualquiera, no saben comunicarse. Y eso justamente es lo que les caracteriza. Veremos dos personas que se quieren pero que son incapaces de tener una conversación sin pasar por la discusión. Y es que a veces, detrás de esa incapacidad de comunicación se esconden unos cuantos secretos y muchos miedos. ¿Cuántas veces hemos preferido cambiar a la persona con la que estamos, en lugar de cambiar la forma de ser?
Gabi (de Tomás Ferrando Agulló), interpretada per Marta Genís i Albert Boix.

Gabi és un estudiant completament desmotivat que és sancionat, en una aula de càstig, després d‟un comportament irregular a l‟ institut on estudia. Cristina, professora de matemàtiques, d’educació secundària, d’uns 40 anys, és l’encarregada de vigilar-lo en aquesta aula de “convivència” després de la classe. Personatges contraposats, molt diferents, un drama on l’educació està en joc.

 

Aquest nou curs, podreu adquirir la vostra entrada durant la mateixa setmana de l’espectacle pel preu mínim d’1€ a través de la nostra pàgina web o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinat a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
27 novembre
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,