Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Josep Manzano: “Recital íntim”

13.12.19 a les 19:00

Un recorregut per peces clàssiques i populars dels últims dos segles, des de danses de moda al romanticisme del XIX, com el vals o la polka, fins a temes de música pop, d’autors com Carlos Santana o Eric Clapton, passant pel jazz o la música llatina. El seu repertori inclou peces de compositors amb obres per a guitarra tan reconeguts com Tàrrega, Ferrer, Falla o clàssics del jazz com Django Reindhart.
En el concert, Manzano presenta algunes de les peces que ha enregistrat per el seu darrer disc “Recital íntim”, el quart de la seva discografia com a solista.
Josep Manzano es gironí, titulat superior en guitarra pel Liceu. Ha realitzat nombrosos concerts i gravacions per a la radio i televisió, tant com a solista com formant part de grups de música de cambra. Ha estat convidat a participar a diversos festivals, tant com a concertista, com a docent o membre del jurat de concursos internacionals, tant al nostre país com a Europa, Amèrica i Àsia. És professor de guitarra a l’Escola de Música del Gironès i fundador del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava.

 

Accés lliure

Detalls

Data:
13.12.19
Hora:
19:00
Categories de l’Esdeveniment:
,