Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

ANUL·LAT: Kimiyo Nakako – Manel Sánchez “Les veus de la guitarra”

17 abril a les 19:00 / 1€

Anul·lat pel confinament que estem vivint per evitar la propagació del COVID-19

Kimiyo Nakako (veu) i Manel Sánchel (guitarra) ens porten el seu programa “Les veus de la guitarra”, un viatge apassionant a través dels compositors per a guitarra i veu de principis del segle XX del territori nacional. Descobrirem obres vocals de Granados, fins a una versió poc coneguda d’Aranjuez de Rodrigo, passant per les consagrades cançons de Falla.

Nakako inicia els estudis de cant al Conservatori del Liceu. Degut al seu interès cap els compositors catalans, fa concerts a Japó música de I. Albéniz, E. Granados, F. Mompou. En l’àmbit operístic destaca el repertori de mezzosoprano de coloratura cantant rols Mozaritanas com Depina, Barbalina, entre d’altres.

Sánchez, al llarg de la seva formacó musical, ha tingut la sort de poder estudiar amb els mestres Fernando Rodríguez, Javier Riba, i Michel Perez Rizzi. A l’acabar els estudis superiors de guitarra clàssica al conservatori Rafael Orozco, es trasllada a Alemanya, per continuar formant-se amb el mestre Aniello Desiderio, a la Koblenz Internacional Guitar Festival and Academy.

A partir d’aquest trimestre, podreu adquirir la vostra entrada durant la mateixa setmana de l’espectacle pel preu mínim d’1€. Aquesta aportació anirà destinada als projectes solidaris amb els que Can Portabella es compromet a col·laborar durant l’any 2020. Qui ho vulgui, a més a més, també podrà col·laborar amb aliments no peribles o una major aportació econòmica.

Detalls

Data:
17 abril
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,