Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Prelude: “Guitarra clàssica i flauta travessera”

31 maig a les 19:00 - 20:00

El duet Prelude, format pels mexicans David Mozqueda (guitarra   clàssica) i Nury Olate (flauta travessera), visiten Can Portabella aprofitant la gira europea que estan realitzant per Hongria, Alemanya, Itàlia, Portugal i Espanya.

Mozqueda ha guanyat diversos concursos, tant nacionals com internacionals, i ha dirigit classes magistrals en diverses universitats de Mèxic i de l’estranger. Gràcies al seu ampli repertori, ha actuat en  diverses orquestres i ensembles de cambra al costat d’importants  músics internacionals.

D’altra banda, Nury Olate és considerada una de les flautistes més importants de Mèxic. Ha desenvolupat una gran trajectòria artística, com ho demostren els 26 anys que fa que és membre o solista d’importants orquestres simfòniques i ensembles de cambra. A més, ha dut a terme una important tasca com a docent en institucions d’ensenyament   superior de música.

El concert que oferiran constarà de dues parts: La primera, de guitarra solista,  Mozqueda interpretarà peces de Coste, Turina i Brower, i la segona part, de  guitarra i flauta, el duet interpretarà obres de Lancen, Pujol i Piazzolla .

 

Accés lliure.

Detalls

Data:
31 maig
Hora:
19:00 - 20:00
Categoria de l’Esdeveniment:

A càrrec de

Duo Prelude