Noticies

Grues per a la Marató de TV3

Aquest any ens hem apuntat a la iniciativa “1 origami 1 euro” i, com el seu nom indica, per cada grua de paper la Fundació MGC donarà 1 euro a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la Salut Mental.

Considerem que és una iniciativa molt bonica on tothom pot participar, ja que no calen diners, només cal dedicar una mica de temps per seguir el tutorial i fer la grua.

El motiu pel que s’ha escollit aquest animal és que regalar grues de paper està associat amb el fet de voler desitjar salut, benestar, felicitat i prosperitat. Es poden regalar a les persones que estimes com a mostra d’agraiment o per desitjar bona sort, per exemple, quan neix un nadó, una parella es casa, algú està malalt o s’obre un nou negoci.

A continuació us deixem l’enllaç del tutorial de com fer la grua i el proper dimecres 1 de desembre a les 18h hi haurà un taller al casal per fer-ne conjuntament, pas a pas, i que tothom hi pugui participar. Així que aquest any no hi ha excuses per no col·laborar amb la Marató!!!!

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades