Cursos i Tallers

Els tallers i cursos estan pensats per a realitzar-se de forma presencial. En cas de haver de tornar a tancar el centre, s’intentaran adaptar per poder fer online. Si es pogués fer, no es retornaran els diners.
• Hi ha 3 categories:

o Tallers: activitats trimestrals que cal fer inscripcions noves abans del nou inici d’activitat. No hi ha llista d’espera. Cada trimestre és un trimestre nou. (Pagament amb targeta, transferència o paypal).

o Tallers de continuïtat: Són activitats que tot i que s’han de fer inscripcions cada trimestre les persones que ja estan apuntades tenen preferència vers la resta. És a dir, fan una renovació. (Pagament domiciliació bancària).

o Cursos: són activitats que van d’octubre fins al juny i les persones que s’apunten tenen el compromís d’acabar el curs. És a dir són grups tancats i qui s’apunta al setembre continua fins al juny. Es fan renovacions automàtiques. (Si es paga de cop es pot fer amb targeta, si es vol fraccionat s’ha de fer per domiciliació bancària).

Hi haurà tres fases per a inscriure’s als nostres tallers i cursos.

Durant els dies de Pre-inscripció (del 14 al 20 de setembre) es podran apuntar totes aquelles persones que tinguin interès a algun dels tallers o cursos. Per aquesta fase s’ha preparat el web per a que faci un recompte de les pre-inscripcions a cada activitat i si el sistema detecta que hi ha més persones apuntades que places ofertades s’activarà un algoritme que fa un sorteig de manera automàtica. A continuació, s’enviarà un email informant de si s’ha obtingut plaça i com fer la inscripció. Per aquesta raó és imprescindible que totes les persones disposin d’un email de contacte per tal de rebre aquesta notificació. La següent fase és la Inscripció (del 21 al 27 de setembre), que correspon al moment de fer el pagament del curs o el taller i que també es farà directament a través del web. Finalment, hi haurà un període de Post-inscripció (del 5 al 25 d’octubre) on es podran inscriure en aquelles activitats on han quedat places descobertes

Degut a les regulacions de seguretat i contenció del COVID-19, hi haurà certes mesures que tothom haurà de seguir. Aquests poden estar subjectes a canvis  a mesura que evolucioni la situació:

– S’ha d’utilitzar la mascareta a totes les instal·lacions del centre.

– Fer ús del gel hidroalcohòlic a l’entrar i sortir del centre.

– S’ha de seguir les indicacions distribuïdes per tot el centre.

– S’ha de respectar la distància de seguretat i els aforaments de les sales.

Força i salut!

FacebookInstagram

Art i Expressió

Ball

Salut i benestar

Recursos i humanitats

Infantils