Noticies

Exposició “Diversitat Familiar”

Diversitat Familiar és una exposició que pretén donar visibilitat a les famílies LGTBI juntament amb altres models familiars que encara estan estigmatitzats per la societat. D’aquesta manera, volem normalitzar les diferents famílies que existeixen al nostre entorn (monoparentals, adoptives, d’acollides, homoparentals, nuclears, etc.).

Les fotografies han estat realitzades pel Grup Comunitari Sant Andreu Fotogràfic (SAF) que, a través de Can Portabella, han contactat amb famílies de Sant Andreu properes al casal que s’han ofert a  col·laborar en aquesta mostra.

El treball consta de 14 fotografies en color, en un format de 31,5×41 cm i que van acompanyades d’un text breu que explica cadascun dels casos amb paraules dels seus protagonistes. També inclou una presentació en cartró ploma de 60×80 cm.

D’altra banda, volem oferir-la a totes aquelles entitats o equipaments que ho creguin oportú o necessari en el seu centre i, si es vol, acompanyada d’una xerrada en que s’explica com va sorgir el projecte i també dels diferents models familiars des d’una perspectiva de gènere.

L’exposició forma part d’Identitats, projecte que neix el 2019 i que, a partir de diverses activitats com ara xerrades, exposicions i espectacles, té l’objectiu de visibilitzar i normalitzar la mirada cap el col·lectiu LGTBI.

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes: