Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Andrea Barato – Sara Congost duo

22/10/21 a les 19:00 - 20:30 / 1€

Dúo Andrea Barato & Sara Congost, estudiants d’interpretació de música clàssica i contemporània del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu de Barcelona, sota la tutela del mestre Guillem Pérez-Quer. Ambdues comparteixen la passió per l’instrument i la il·lusió de fer-nos arribar la música clàssica. Interpretaran obres d’Albéniz, Dyens, Coste, Brouwer, entre d’altres.
Per accedir a aquest concert, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email (informacio@canportabella.cat) a partir del dimecres 20 d’octubre. La donació mínima és d’1 € o, qui ho prefereixi, pot col·laborar amb aliments no peribles.
També podreu seguir el concert en streaming seguint el següent enllaç:     https://youtu.be/U6OlnzoLvf8

Sara Congost (Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, 1998). Inicia els seus estudis musicals en l’especialitat de guitarra clàssica als 10 anys i acaba el Grau Professional al Conservatori del Liceu sota l’orientació de Maite Rubio l’any 2020. Actualment estudia 2n curs d’Interpretació de música clàssica i contemporània al Conservatori Superior del Liceu amb el mestre Guillem Pérez-Quer, on ha realitzat, a més, masterclasses amb la concertista internacional Anabel Montesinos.
Ha participat en el XVII Curso Internacional de Guitarra “Ciudad de Nájera” (2018), on va rebre masterclas del mestre José Luis Rodrigo, al festival “II Arte Entre Gigantes” (2021), amb els mestres Marco Smaili, Pedro Mateo, Rubén Abel i David Antigüedad, i al “III Festival Internacional de Guitarra Ferran Sor” (2021) amb els mestres Marcin Dylla i Marco Tamayo, on va ser guardonada amb el segon premi del concurs com a millor estudiant. Ha obtingut també el 3r premi en el “VI Concurs Guitarra Gandia” (2021) en la categoria D de joves intèrprets.
Ha sigut membre de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona (2019-2021), on ha tingut l’oportunitat d’actuar en escenaris de gran prestigi a nivell internacional com el Palau de la Música Catalana (Barcelona), Palau Nacional de la Cultura (Sofia, Bulgaria) i el Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Andrea Barato del Álamo (Cornellà de Llobregat, Barcelona, 2001). Va començar a estudiar guitarra clàssica quan tenia 9 anys amb el Jordi Gironès Carreras a l’escola de música del seu poble, Montornès del Vallès. Va continuar la seva formació al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers amb Daniel Rubies Cenoz i actualment estudia al Conservatori Superior del Liceu amb el mestre Guillem Pérez-Quer. Ha fet masterclasses amb Xavier Coll, Carlo Marchione, Piero Bonaguri, Anabel Montesinos, David Antigüedad, Marco Smaili, Pedro Mateo i Rubén Abel Pazos. Des de 2020 forma part de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona dirigida pel mestre Sergi Vicente i del duo Arquillué-Barato amb la soprano Irene Arquillué. Al 2021 participa al VI Concurs de Guitarra de Gandia i al Concurso juvenil “María Luisa Anido” i guanya el 2n premi en ambdues competicions.

Detalls

Data:
22/10/21
Hora:
19:00 - 20:30
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , ,

A càrrec de

Andrea Barato – Sara Congost Duo