Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Antonio Andrade Dúo: “Memorias de Alcázar”

22/04/22 a les 19:00 - 20:30 / 1€

Antonio Andrade ha creat música per infinitat de produccions flamenques al llarg de la seva trajectòria i, amb el projecte Antonio Andrade Dúo, pretén fer arribar al públic tota la bellesa i diversitat de la guitarra flamenca.

“Con una guitarra se puede alcanzar el cielo con dos el universo”

 

Antonio Andrade és nascut a Sevilla, concretament a Puebla de Cazalla, un del pobles amb més tradició de cante jondo flamenco.

Juntament amb el seu germà Javier Andrade, qui encara l’acompanya com a mànager i productor, creen els espectacles “Mi Andalucía”, “Viva Sevilla”, “Flamenco es mi vida” o “Mi Carmen Flamenca” entre d’altres.

Sota la direcció de Cristina Hoyos i John Axel Roth produeix “Homenaje a Carmen” estrenat a Los Reales Alcázares de Sevilla.

Acompanyat d’Úrsula Moreno i de Javier Andrade funda la Compañía Flamenca Antonio Andrade creant noves tendències en el flamenc amb grans produccions com “Noche de Amor”, “Vaya con Dios”, “Bailando al Cante”, “Mi Carmen Flamenca”, “Lluvia de Tierra”, “Flamenco Suite” y “Torera”.

És el director artístic del primer teatre flamenc del món: El Teatro Flamenco Madrid.

En el projecte Antonio Andrade Dúo ve acompanyat de Miguel Sotelo, un dels guitarristes flamencs més versàtils de l’actualitat. Domina la guitarra clàssica de concert, l’acompanyament al cante i al baile, així com el jazz, el pop i altres músiques del món. Sotelo ha treballat amb infinitat de companyies i artistes flamencs com “El Torombo”, Domingo Patricio, Carles Benavent o Joaquín Ruiz i en produccions de Nene Vózquez (doble premi Grammy), Martin Finn, Toni Braxton, etc.

Per accedir a aquest espectacle, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar a informacio@canportabella.cat a partir del 19 d’abril. 

La donació mínima és d’1 € l’aportació d’aliments no peribles.

Detalls

Data:
22/04/22
Hora:
19:00 - 20:30
Cost:
1€
Categoria de l’Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , , ,