Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Christopher Avilez – Iberoamèrica

12/02/21 a les 19:00 - 20:30 / 1€

Christopher Avilez té un gran recorregut formatiu en interpretació musical en diverses universitats de tot el món. Actualment està preparant la següent producció discogràfica amb música inèdita per a guitarra de Pedro Ximenez Abril y Triado. La seva activitat com concertista l’ha portat a tocar com a solista amb orquestres com l’Orquestra “Carlos Chávez“, l’Orquestra Simfònica de Cuenca. Pel que fa al pla internacional s’ha presentat a Alemànya, Àustria, Bolívia, Colòmbia, Equador, Estats Units, Itàlia i Mèxic. També ha obtingut nombrosos premis en concursos nacionals i internacionals de guitarra.

Com a part de la seva última producció discogràfica del programa “Iberoamèrica” presenta una mostra de la literatura canònica de principis del segle XX per guitarra clàssica. Els “12 Estudios” de Heitor Villa-Lobos, “La Catedral” d’Agustín Barrios Mangoré i la “Sonata” Op. 61 de Joaquín Turina obres de gran valor estètic son l’objectiu d’ “Iberoamèrica”.

Per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email (informacio@canportabella.cat) a partir del dimecres 10 de febrer. El preu mínim és d’1 € o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
12/02/21
Hora:
19:00 - 20:30
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,