Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Dona. Diàlegs entre Tamayo i Anguiano

16/06/22 - 30/07/22 / Gratuit

Tamayo i Anguiano creen sinergies plàstiques i Intel·ligibles tot representant la seva peculiar i personal percepció d’allò que és femení. 

La dona com a centre i essència colpidora, forta i empoderada. Resiliencia a traços i línies  abstractes que dibuixen feminitats, algunes fràgils, algunes deesses, amazones, altres referents i d’altres  autònomes. L’abstracció de Tamayo es sincronitza a la perfecció a la fusió pictòrica i les al·legories artístiques d’Anguiano. El resultat un conjunt d’imatges que reflecteixen allò que som, desde l’ancestralitat a  l’art més actual i contemporani. Dona. 

Montserrat Anguiano

 

MONTSERRAT ANGUIANO 

Barcelona,1982 

És una artista afro-catalana, activa des del 2015, que  s’expressa amb diverses disciplines artístiques com  la performance visual i plàstica, la poesia i la pintura. Evolucionant fins al dia d’avui en un art de caràcter activista, feminista i antiracista. El seu tema és la dona,  la dona afrodescendent. L’artista defensa l’apoderament  femení a través de l’art, treballant i investigant les refe rents imprescindibles de la comunitat negra, a vegades  invisibilitzades. 

 

BEKELECH TAMAYO 

Addis Abeba,1999 

Bekelech  Tamayo va néixer a Addis Abeba, Etiòpia, però va créixer entre dues ciutats d’Espanya les quals  són Barcelona i València. Tamayo es va graduar a Hong  Kong, i després d’acabar l’escola va tornar a Barcelona  per estudiar fotografia, però va abandonar per començar  a estudiar negocis uns anys més tard.

Inauguració Dijous 16 de juny a les 19h 

A la inauguració podreu gaudir de la cerimònia del cafè etíop i eskista, ball etíop

Exposició coorganitzada amb la ONG Alegria sin fronteras

Detalls

Inici:
16/06/22
Finalització:
30/07/22
Cost:
Gratuit
Categoria de l’Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:

A càrrec de

Casal de barri Can Portabella
Alegría Sin Fronteras