Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Drets laborals en temps de COVID19 – ONLINE

22/02/21 a les 17:00 - 19:00 / Gratuït

Vols conèixer els teus drets laborals més essencials? T’ha afectat laboralment la Covid-19? Participa en aquesta monosessió temàtica en la que farem un repàs dels principals aspectes de la relació laboral, aprendrem a llegir els detalls d’un contracte amb agilitat i a entendre els elements centrals d’una nòmina. En aquesta sessió s’incidirà en les més transcendents novetats aprovades durant l’Estat d’alarma i en els mesos posteriors que han afectat els drets laborals. Activitat on-line oberta a tothom.

 

  • Atur i subsidis: aprendre com funciona la prestació d’atur i els subsidis que atorga el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) i la resta d’ens autonòmics (Renda Garantida de Ciutadania).
  • Ingrés Mínim Vital: conèixer com funciona i en quins casos es pot atorgar aquesta prestació de la Seguretat Social.
  • Incapacitat permanent i temporal: saber quina és la protecció que brinda la seguretat social a les persones que es veuen afectades per una malaltia o accident, tant d’origen comú com professional.
  • Jubilació i Pensió No Contributiva: informar-te sobre els tipus de jubilació existents tant si has pogut cotitzar suficient com si no.
  • Altres

 

Cal inscripció prèvia trucant al 900 533 175 o aquí (Barcelona Activa) 

 

 

Detalls

Data:
22/02/21
Hora:
17:00 - 19:00
Cost:
Gratuït
Categoria de l’Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:

A càrrec de

Barcelona Activa