Carregant Esdeveniments

Duo rubio-Franch

13 novembre a les 19:00 / 1€

Amb un directe expressiu i potent, el Duo Rubio-Franch combina interpretacions atrevides, arriscades i plenes de vitalitat amb d’altres que alhora són de profunda i delicada sensibilitat musical.

És evident la complicitat i l’extraordinària connexió que hi ha entre aquestes dues guitarristes que, sense deixar de banda la seva pròpia personalitat, desprenen una simbiosi especial que, com a espectador,  no et deixa pas indiferent. Amb la naturalitat de la posada en escena i la seva generositat musical aconsegueixen que el públic s’endinsi en un viatge carregat d’emocions, únic i diferent a cada concert.

El seu treball “Agua & Vino” és el fruit d’una llarga trajectòria i de l’enriquiment personal i musical que els han aportat les experiències viscudes al llarg d’aquests anys.

En aquest nou curs, per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada el mateix dia de l’espectacle a partir de les 17 h pel preu mínim d’1 € o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
13 novembre
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,

A càrrec de

Duo Rubio-Franch