Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

“El ressorgiment de la guitarra. Obres del S.XX” Aitor Garcia

11/06/21 a les 19:00 - 20:30 / 1€

L’Aitor és un guitarrista de Barcelona que posseeix un so càlid i una expressivitat subtil com a segell d’identitat. A través de la seva manera d’interpretar la música aconsegueix que l’oient quedi envoltat per un ambient de timbres i colors. Aquests matisos interpretatius provenen en gran part de la tradició de l’escola catalana de la guitarra, ja que entre els seus mestres trobem l’Àlex Garrobé i el Guillem-Pérez Quer.

Ha estat convidat a desenvolupar la seva feina concertística en llocs emblemàtics de Barcelona, com és el cas del Teatrino del Liceu, l’Auditori, el Palau Güell o el Recinte Modernista de la Torre de les Aigües de Barcelona, també d’aquesta ciutat. Ha participat en Festivals Internacionals com el de Guitarra d’Hersbruck, el de Vasaros Klavisas muzikiniai pokalbiai o el Kretingale Muzikinis Festivalis de Lituània.

Compagina la seva tasca concertística amb una important feina pedagògica tant en l’àmbit nacional com l’internacional.

El projecte “El ressorgiment de la guitarra. Obres del S. XX”  es presenten algunes de les obres més representatives de la guitarra clàssica de la primera meitat del segle XX. Cadascuna de les obres serà presentada per l’artista, mitjançant una breu explicació que ajudarà els assistents a conèixer l’obra i l’estil musical dins del qual s’emmarca.

Per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email (informacio@canportabella.cat) a partir del dimecres 9 de juny. La donació mínima és d’1 € o, qui ho prefereixi, pot col·laborar amb aliments no peribles.

Detalls

Data:
11/06/21
Hora:
19:00 - 20:30
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , ,
Web:
https://www.canportabella.cat

A càrrec de

Aitor Garcia