Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Espectacle Infantil: La família de les germanes Algaba

01/07/22 a les 18:00 - 19:00 / 1€

LA FAMÍLIA DE LES GERMANES ALGABA:

Durada espectacle: 30 minuts.

Aquesta és la història de la Joana i la Mariona, dues germanes, on una d’elles haurà d’explicar a la classe que té dues mares.
Per fer-ho rebrà l’ajuda d’una amistat molt especial , l’ADRI un mosquit verd que ve del Planeta Verd, i serà qui li
donarà la joguina perfecta per demostrar que hi ha 83.521 diferents tipus de famílies al Planeta Terra!!!

TALLER DE TITELLES RECICLATS:

Durada taller: 30 minuts aproximadament.

Un cop acabat l’espectacle es realitzarà un taller de titelles reciclats de d’una unitat familiar ( per exemple: dos pares i dos fills, una mare soltera i un fill, un pare solter i una filla, dues mares i dues filles, un pare- una mare – una filla- un fill, dos avies- dos nets i dues netes….)

El taller serà dirigit per la Mariona i la Joana, el titella, que anirà per les taules de totes les nenes i nens que realitzin el taller veien quins titelles d’unitats familiars estan creant.
Al acabar el titella totes les nenes i nens els podran provar a la taula on s’ha fet l’espectacle i podran jugar amb la joguina que l’Adri li ha regalat a la Joana, i també amb la Joana Algaba, el titella!

Per accedir a aquest espectacle, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar a informacio@canportabella.cat a partir del dilluns 27 de juny. La donació mínima és d’1 € i l’aportació d’aliments no peribles.

 

Detalls

Data:
01/07/22
Hora:
18:00 - 19:00
Cost:
1€
Categoria de l’Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,

A càrrec de

Casal de barri Can Portabella