Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Històries de Sant Andreu – Microteatre

27.11.20 a les 19:00 / 1€

Les festes de Sant Andreu ja han arribat i han vingut la Montserrat i l’Agustí (Virginia Blasco i Ricard Salom) per presentar-nos 3 històries ben peculiars i a la vegada ben comuns:

Tenemos que hablar (Espiritualidad) Part 2 (de Nicolás Rivero), interpretada per Garby Moya i Siscu Delgado.

Ramón y Lidia llevan trece años juntos. Hicieron un test de compatibilidad para asegurar que la relación funcione. En estos años han tenido que revisar algunos acuerdos y tendrán que decidir qué hacer con ellos. ¿Estarán abiertos a esos cambios?

Gabi (de Tomás Ferrando Agulló), interpretada per Marta Genís i Albert Boix.

Gabi és un estudiant completament desmotivat que és sancionat, en una aula de càstig, després d’un comportament irregular a l’institut on estudia. Cristina, professora de matemàtiques, d’educació secundària, d’uns 40 anys, és l’encarregada de vigilar-lo en aquesta aula de “convivència” després de la classe. Personatges contraposats, molt diferents, un drama on l’educació està en joc.

Pichi i Chumi (de Garby Moya), interpretada per Omar Puga i Siscu Delgado.

Pichi i Chumi es preparan per sortir al camp a jugar. Mentre fan els estiraments tenen una conversa vital…

En aquest nou curs, per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email(informacio@canportabella.cat) a partir del dimecres 25 de novembre. El preu mínim és d’1 € o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
27.11.20
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,