Carregant Esdeveniments

Històries de Sant Andreu – Microteatre

27 novembre a les 19:00 / 1€

Les festes de Sant Andreu ja han arribat i han vingut la Montserrat i l’Agustí (Virginia Blasco i Ricard Salom) per presentar-nos 3 històries ben peculiars i a la vegada ben comuns:

Tenemos que hablar (Espiritualidad) Part 2 (de Nicolás Rivero), interpretada per Garby Moya i Siscu Delgado.

Ramón y Lidia llevan trece años juntos. Hicieron un test de compatibilidad para asegurar que la relación funcione. En estos años han tenido que revisar algunos acuerdos y tendrán que decidir qué hacer con ellos. ¿Estarán abiertos a esos cambios?
La historia de nuestros días (de Montse Folgado), interpretada per Omar Puga i Natalie Ravlich.

Comedia Dramática (Dramedy) Lisa y Frank son una pareja como otra cualquiera, no saben comunicarse. Y eso justamente es lo que les caracteriza. Veremos dos personas que se quieren pero que son incapaces de tener una conversación sin pasar por la discusión. Y es que a veces, detrás de esa incapacidad de comunicación se esconden unos cuantos secretos y muchos miedos. ¿Cuántas veces hemos preferido cambiar a la persona con la que estamos, en lugar de cambiar la forma de ser?
Gabi (de Tomás Ferrando Agulló), interpretada per Marta Genís i Albert Boix.

Gabi és un estudiant completament desmotivat que és sancionat, en una aula de càstig, després d‟un comportament irregular a l‟ institut on estudia. Cristina, professora de matemàtiques, d’educació secundària, d’uns 40 anys, és l’encarregada de vigilar-lo en aquesta aula de “convivència” després de la classe. Personatges contraposats, molt diferents, un drama on l’educació està en joc.

 

En aquest nou curs, per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada el mateix dia de l’espectacle a partir de les 17 h pel preu mínim d’1 € o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
27 novembre
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,