Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Homenatge a Lorca – XII Festival Mutis

09/04/21 a les 19:00 - 21:00 / 1€

El proper divendres 9 d’abril podràs ser partícip d’una experiència de teatre immersiu a càrrec de la companyia La Coquera Teatro en la que podràs descobrir el meravellós món Lorquià a través dels seus personatges mes desconeguts. Tan si no coneixes gaire la seva obra com si n’ets un expert, segur et sorprendrà. T’hi esperem!

L’obra teatral dura 35 minuts, en castellà i en la penombra. Anirà acompanyada d’un recital, també breu, a càrrec del grup de poesia Nadir en el que es llegiran poemes del poeta granadí.

Can Portabella participa per 3r any consecutiu amb el Festival de teatre Independent Mutis i, mantenint aquesta bona sintonia, en aquesta darrera edició hem volgut donar un pas endavant i participar d’una manera més activa: col·laborant en la coordinació del festival, generant sinèrgies entre grups del territori donant un valor afegit a la peça teatral escollida… en definitiva, facilitant eines a la ciutadania perquè s’apoderi i es faci seu el festival ja que és la clau per mantenir viu l’esperit crític i la continuïtat de les arts escèniques.

Per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email (informacio@canportabella.cat) a partir del dimecres 15 de març. L’aportació mínima és d’1 € o, qui ho prefereixi, pot col·laborar amb aliments no peribles o material escolar. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments (BOSA) de Sant Andreu.

Detalls

Data:
09/04/21
Hora:
19:00 - 21:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,

A càrrec de

La Coquera Teatro
Grup de Poesia Nadir