Carregant Esdeveniments

Invictus, sense límits

10 desembre a les 19:00 - 20:00 / 1€

Invictus Dance Company neix el gener del 2020 amb la necessitat de crear un espai on expressar-se mitjançant la dansa basant-se en les capacitats i no en les limitacions.

És una companyia de dansa inclusiva formada per ballarines i ballarins amb i sense discapacitat que té l’objectiu de donar visibilitat i normalitzar la diversitat a través de la dansa.

Sinopsis: Una obra basada en les experiències personals dels seus integrants. Un viatge en el qual emocions com la deseperació, ansietat, por i frustració, es convertiran en companyes de viatge. L’esforç i la constància seran les seves aliades i cada obstacle es convertirà en una oportunitat.

Invictus, sense límits, tracta de com afrontem situacions adverses, de canvis, de tornar a començar, d’aprendre, d’escoltar, de reinventar-se, d’acceptar-se i d’estimar-se. Parla de VIURE.

Fitxa artística:
Idea original: Invictus Dance Company
Direcció i coreografia: Eva Fajardo
Ajudant de coreografia: Marta Mestres
Artistes: Eva Fajardo, Marta Mestres i Juan Navas
Música: Ernest Mestres
Vestuari: Invictus Dance Company
Durada: 30 minuts

Per accedir a aquest espectacle, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email (informacio@canportabella.cat) a partir del dijous  9 de desembre. La donació mínima és d’1 € o, qui ho prefereixi, pot col·laborar amb aliments no peribles.

Detalls

Data:
10 desembre
Hora:
19:00 - 20:00
Cost:
1€
Categoria de l’Esdeveniment:

A càrrec de

Invictus Dance Company
Web:
@invictusdancecompany