Carregant Esdeveniments

Kimiyo Nakako – Manel Sánchez “Les veus de la guitarra”

16 octubre a les 19:00 / 1€

Kimiyo Nakako (veu) i Manel Sánchel (guitarra) ens porten el seu programa “Les veus de la guitarra”, un viatge apassionant a través dels compositors per a guitarra i veu de principis del segle XX del territori nacional. Descobrirem obres vocals de Granados, fins a una versió poc coneguda d’Aranjuez de Rodrigo, passant per les consagrades cançons de Falla.

Nakako inicia els estudis de cant al Conservatori del Liceu. Degut al seu interès cap els compositors catalans, fa concerts a Japó música de I. Albéniz, E. Granados, F. Mompou. En l’àmbit operístic destaca el repertori de mezzosoprano de coloratura cantant rols Mozaritanas com Depina, Barbalina, entre d’altres.

Sánchez, al llarg de la seva formacó musical, ha tingut la sort de poder estudiar amb els mestres Fernando Rodríguez, Javier Riba, i Michel Perez Rizzi. A l’acabar els estudis superiors de guitarra clàssica al conservatori Rafael Orozco, es trasllada a Alemanya, per continuar formant-se amb el mestre Aniello Desiderio, a la Koblenz Internacional Guitar Festival and Academy.

En aquest nou curs, per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada el mateix dia de l’espectacle a partir de les 17 h pel preu mínim d’1 € o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
16 octubre
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,

A càrrec de

Kimiyo i Manel