Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

La Escuela de Don Silvestre

09/10/20 a les 19:00 / 1€

La Chincha Teatre és una companyia de teatre aficionat formada per 7 joves d’entre 18 i 20 anys que neix l’any 2019 amb l’objectiu de representar obres breus a residènncies i centres de dia de gent gran per trencar amb la monotonia d’aquestes persones i apropar-los el teatre.

La representació de l’obra anirà acompanyada d’un petit concert a càrrec de Gonzalavidaa.

Sinopsis: En un lugar de Castilla-La Mancha, de cuyo nombre no quiero acordarme, en un pueblecito muy pequeño, uno de tantos de los que hay en esta comunidad, estaba la escuela de Don silvestre “el Refranes”, un maestro muy peculiar con unos alumnos muy peculiares. Por aquel entonces, un dia cualquiera de mil novecientos cincuenta y tantos, se estaba esperando un acontecimiento que alteraba la relativa tranquilidad cotidiana de esta escuela rural: la llegada del inspector.

Una obra de José Cedena.

En aquest nou curs, per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada el mateix dia de l’espectacle a partir de les 17 h pel preu mínim d’1 € o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
09/10/20
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categoria de l’Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,

A càrrec de

Cia. La Chincha Teatre