Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

La guitarra de concert: ELEA DUO.

04/11/22 a les 19:00 - 20:00 / 1€

El dia 4 de novembre Can Portabella acollirà a ELEA DUO per realitzar un concert del cicle La guitarra de Concert.

Elea Duo, és un duo format per l’Ana Cambra a la guitarra i en Toni Campos al clarinet. Junts, ens presentaran la seva posada en escena anomenada “Connexions“. En aquesta producció en format concert, presenten obres on la música popular i de culte es connecten i es retro-alimenten.

En paraules seves: “La idea principal, és crear un espai sonor on l’espectador gaudeixi de la música i les emcions que aquesta li transmeti“.

En definitiva, un concert marcat per la tradició dels ritmes d’arrel llatina i l’estil impressionista d’inicis del s. XX. Amb obres de Piazzolla, Albenix, Máximo Diego Pujol o Ravel entre d’altres.

Ana Elisabet Cambra Muro 

De Binéfar (Huesca) realitza els seus estudis en el Conservatori Professional “Miguel Fleta” de Monzón amb el guitarrista i compositor José
Antonio Chic. Paral·lelament, seguint la seva vocació per la
docència, obté la Diplomatura en Magisteri en l’especialitat de Música per la Udl.
Realitza els seus estudis superiors amb el Catedràtic Santiago Rebenaque i Pedro Mateo en el Conservatori Superior de Música d’Aragó. Ha rebut classes magistrals de guitarristes d’àmbit internacional com Oscar Ghiglia, Ricardo Gallén, Andrew York o Armando Marrosu.

És membre de l’orquestra “Ensemble XXI”, amb la cual ha gravat 8 cd’s : “Leyenda
Irlandesa”, “Niebla”, “El bosque encantado”, “Retratos de Mar”, “Secretos de papel”,
“Postales de verano” , “Baladas celtas de amor y desamor” y “Donde no muere la hierba” aquest últim `inalista dels Premis MIN de la Música Independent. Realitza amb aquesta orquestra concerts per tota la geogra`ia espanyola.

Al 2018 forma el “Duet Nueit” amb el `lautista Simón Fernández, amb el que comparteix la producció “Sensacions”, un concert centrat en les emocions que et transmet la música.

Com a guitarrista solista ha actuat en el Cicle de guitarra “Juan Bárcenas” d’Alcañiz,
Cicles de Concerts “Diumenges a tot Ritme”, Festival de cinema Llatí-americà de Lleida, Cicles de concerts en el IEI o l’I Festival de guitarra de Mallorca.

Amant de l’art i de la cultura en general, intenta transmetre el valor i gust per la música com a professora de guitarra clàssica a l’escola de música i conservatori municipal de Fraga.

Toni Campos Victoria

Neix el 1985 a Montserrat (València), iniciant els seus estudis musicals a la Societat Instructiva Unió Musical d’aquesta localitat, amb el professor Francisco Campos.
El 1997 continua els seus estudis al Conservatori Joaquín Rodrigo de València, on cursarà el grau mitjà amb el professor Juan Ramón Beltrán. És en l’any 2003 quan entra al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló, on estudiarà amb el professor Juan Esteban Romero.

Durant l’estada a Castelló exerceix com a clarinet principal en l’orquestra d’aquest conservatori, amb la qual ha realitzat concerts al Palau de la Música de València, Auditori de Castelló, Teatre Monumental de Madrid, Auditori de les
Rozas, Auditori de Valladolid, Auditori de Lugo i a Salzburg, entre altres llocs.

Ha ampliat els seus estudis amb diferents professors, entre els quals destaquen: Roy Jowitt, Juan Ferrer, Joan Enric Lluna, Enrique Pérez Piquer, Alain Damiens, Harry Sparnaay, Antonio Saiote, César Martín, Antonio Salguero, Reinhard Weiser i Vicent Alberola.
L’any 2007 `inalitza els seus estudis professionals i el 2008 ingressa com a professor a
l’escola de música i centre autoritzat de grau professional “L’Intèrpret” de Lleida, on exerceix com a professor de clarinet i d’orquestra.

Des de la seva arribada a Lleida col·labora amb l’ensemble “LleidArt”, l’”Orquestra Julià
Carbonell de les Terres de Lleida” i altres formacions derivades d’aquesta. És membre del quartet de clarinets “Check in Quartet” amb qui du a terme una activitat concertística en diversos formats.

Per accedir a aquest espectacle, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar a informacio@canportabella.cat a partir del dilluns 21 de novembre. La donació mínima és d’1 € i l’aportació d’aliments no peribles.

 

Detalls

Data:
04/11/22
Hora:
19:00 - 20:00
Cost:
1€
Categoria de l’Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , ,

A càrrec de

Casal de barri Can Portabella