Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Mariana Gómez Amezcua

12/11/21 a les 19:00 - 20:30 / 1€

El seu pare la va introduir en el món de la guitarra als 7 anys i, des d’aleshores, Mariana Gómez ha anat desenvolupant les seves habilitats amb destacats mestres. La guitarra l’ha portat a Estats Units, Bolívia, Brasil, República Txeca, Itàlia, Canadà, etc. Ha estat premiada en diversos certàmens internacionals de guitarra per mèrits artístics i projectes culturals ja que també és la directora del Festival de Guitarra de Paracho (un dels més importants de l’Amèrica Llatina) i és Fundadora de l’Organización Iberoamericana de la Guitarra.

Graduada per la U.M.S.N.H. de Mèxic i becada per la Fundació Conservatori del Liceu de Barcelona on actualment rep classes del mestre Guillem Pérez-Quer, és considerada una de les joves promeses de la guitarra clàssica.

Per accedir a aquest espectacle, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email (informacio@canportabella.cat) a partir del dimecres 10 de novembre. La donació mínima és d’1 € o, qui ho prefereixi, pot col·laborar amb aliments no peribles.

També podeu seguir el concert en directe al nostre canal de You Tube seguint el següent enllaç: https://youtu.be/2J25YL9XmNY

Detalls

Data:
12/11/21
Hora:
19:00 - 20:30
Cost:
1€
Categoria de l’Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , , , , , ,