Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

MikroDuo: “Virtuosisme de Lisboa”

26/06/20 a les 19:00 / 1€

MikroDuo és un duet format pels portuguesos Pedro Luis Setúbal i Miguel Vieira. Neix l’any 2004 com a projecte escolar per a la disciplina de música de cambra de l’Escola Superior de Música de Lisboa inspirant-se en micropeces de Leo Brouwer. Van continuar formant-se amb reconeguts guitarristes realitzant també un màster de la Universitat d’Extremadura a Càceres.

El repertori de MikroDuo va des del període clàssic fins la música sud-americana del segle XX interprentant diverses peces d’andré Santos, Carlos Gutkin, Pedro Figueiredo, Manuel Duräo, entre d’altres. Per la seva perfecció tècnica i el seu talent artístic han estat reconeguts ràpidament a Portugal com un dels grups joves de guitarra més destacats, i han actuat en escenaris i festivals de tot el país com, per exemple, el 33è Festival Internacional de Música d’Estoril, al centre Cultural de Cascais.

 

A partir d’aquest trimestre, podreu adquirir la vostra entrada durant la mateixa setmana de l’espectacle pel preu mínim d’1€. Aquesta aportació anirà destinada als projectes solidaris amb els que Can Portabella es compromet a col·laborar durant l’any 2020. Qui ho vulgui, a més a més, també podrà col·laborar amb aliments no peribles o una major aportació econòmica.

Detalls

Data:
26/06/20
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,