Carregant Esdeveniments

Paisatges i escenes a l’oli

4 octubre - 29 octubre / Gratuït

La Perpetua Ortega va néixer a Sòria fa 76 anys però en fa més de 40 que viu al barri de la Sagrera. La seva afició per la ceràmica i per la pintura arriba com una mena de “teràpia” per trencar amb els maldecaps de la feina i, sense més aspiració que aquesta, ha anat ampliant la seva obra i millorant la seva tècnica.

En aquesta exposició hi trobarem obres dels últims anys. Sobretot pintura figurativa i paisatges, però també alguna marina i algún bodegó. Imatges, algunes, tretes de fotografies que ella mateixa ha fet i, posteriorment, reprodueix a l’oli i, d’altres, que només han existit a la seva imaginació.

Ha participat en diverses exposicions col·lectives amb el grup Col·lectiu de Pintura de Santa Eulàlia de l’Hospitalet del Llobregat del qual en va formar part durant molts anys i, malgrat que ja està jubilada i per tant no arrossega les preocupacions de la feina, continua pintant i, el que és més important, continua tenint ganes d’aprendre tècniques noves com, per exemple el dibuix o l’aquarel·la.

Detalls

Inici:
4 octubre
Finalització:
29 octubre
Cost:
Gratuït
Categoria de l’Esdeveniment: