Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Quartet Moana “Dones compositores”

5 març a les 19:00 / 1€

Quartet Moana és un quartet de corda de música clàssica i contemporània. Fundat el 2013, compta en l’actualitat amb les violinistes Rubén Herrera i Carlota Novell, la violista Anna Ribera i la violoncel·lista Clara Majón. Amb una formació professional internacional d’allò més rica i diversa, les integrants del Quartet tenen en comú haver coincidit en els seus estudis superiors, al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona, per després seguir perfeccionaments tècnics, a l’estranger. Amb la intenció d’endinsar-se en la formació del quartet de corda clàssic i per aprofundir en un repertori propi de la formació, el grup vol donar vida a la música d’una manera fresca, tant pel que fa a la seva interpretació, com al fet de treballar obres de compositors del seu entorn proper.

“Dones compositores” és un projecte que sorgeix de l’interès i la manera de reivindicació per la dona compositora a través de la història. Gènies, fins i tot gairebé heroïnes que, en temps on per a la dona era, encara més difícil que avui en dia, exercir i desenvolupar-se autònomament en l’art, professió (com gairebé totes) d’“homes”, van aconseguir no només crear belles composicions sinó escriure els seus noms en la història de la música. El concert mostra de forma amena diverses compositores de diferents nacionalitats, i èpoques, des d’inicis de segle XIX fins als nostres temps. Tot això filat amb breus introduccions que facilitaran l’audició i donaran un marc històric i anecdòtic del repertori interpretat.

Per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email (informacio@canportabella.cat) a partir del dimecres 3 de març. El preu mínim és d’1 € o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
5 març
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,