Carregant Esdeveniments

Domino Swing + Laura Fisas

23 abril a les 19:00 / 1€

El projecte Domino Swing es va fundar a Barcelona el 2014 format per Neter Calafati (guitarra), Juan Carlos Buchan (contrabaix), Federico Fiore (guitarra), João Silva (violí) i, per a aquesta ocasió, es presenta amb la cantant Laura Fisas. La banda presenta composicions pròpies en un format acústic i des d’una perspectiva contemporània que s’inspira en el “jazz manouche” dels anys 30.

Aquest cop, celebrem la diada de Sant Jordi amb un esdeveniment del cicle “La Guitarra de Concert”, però, amb Domino Swing, deixem de banda el format més clàssic del cicle per portar-vos un ambient més festiu. Malgrat haver d’estar de cul a la cadira, amb aquest quintet, ens tornaran les ganes de ballar i gaudir del swing!

www.dominoswing.com

Per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email (informacio@canportabella.cat) a partir del dimecres 21 d’abril. La donació mínima és d’1 € o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
23 abril
Hora:
19:00
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,