Carregant Esdeveniments

Silvia Nogales Barrios

12 març a les 19:00 - 20:30 / 1€

Silvia Nogales és una guitarrista diferent, que fusiona el repertori de la guitarra amb noves formes d’expressió, buscant en les seves actuacions arribar al públic i despertar la seva sensibilitat. Destaca per la capacitat de crear recitals i projectes en els quals el repertori guitarrístic es fusiona amb altres disciplines artístiques per connectar millor amb l’oient. Aquest fet l’ha portat a obtenir el reconeixement de figures tan destacades per la guitarra i la música en general com el mestre Leo Brouwer.
L’originalitat, creativitat i qualitat de la guitarrista l’ha portat a ser seleccionada en les dues últimes edicions del projecte MusaE, del Ministerio de Cultura; Acción Cultural Española gestionat per Fundación Eutherpe i Juventudes Musicales de España.

Per accedir als espectacles i concerts del centre, s’haurà d’adquirir una entrada que podeu reservar per telèfon (935970194) o email (informacio@canportabella.cat) a partir del dimecres 10 de març. El preu mínim és d’1 € o, qui ho prefereixi, col·laborar amb aliments no peribles. Aquesta aportació anirà destinada a Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Detalls

Data:
12 març
Hora:
19:00 - 20:30
Cost:
1€
Categories de l’Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,