Xarxa Poètica

Horari:

A 2019, fruit de la col·laboració entre quatre equipaments de proximitat del districte de Sant Andreu de Barcelona: el casal de barri Can Portabella, l’Ateneu L’Harmonia, l’Espai 30 i el Centre cívic la Sagrera “La Barraca”, neix la Xarxa Poètica de Sant Andreu

L’objectiu del cicle és el d’apropar la poesia a les diverses comunitats dels equipaments, del districte i de Barcelona, ja que considerem que, tot i que la tendència és a l’alça, encara són pocs els espais de la ciutat on es programa poesia. Volem ser un micròfon que doni veus a tot tipus de persones disposades a deixar-se impregnar per la poesia: poesia recitada, poesia cantada, poesia visual, fins i tot ballada. Poesia càlida, divertida i punyent; en definitiva, poesia a raig!

Durant el mes de febrer submergim Sant Andreu en un mar de poesia, de reivindicació, de cultura. Perquè al cap i a la fi, fem allò que ens agrada: generar debat, generar pensament crític. Totes les activitats del cicle són gratuïtes i d’entrada lliure.

I a més de ser un cicle nascut a Sant Andreu, volem fer de Poètica un crit a favor de la llibertat d’expressió. Expressarem amb paraules tot allò que no podem dir en silenci. Intentarem trobar els límits al llenguatge, perquè ningú no els ha escrit, i només posarem límits al llenguatge sexista, racista, homòfob, i, en definitiva, discriminatori.  Perquè com diria àngel Igelmo, La poesia és una obra mestra de la llibertat.

Aquest projecte comunitari pertany a les següents categories:
Projectes de Territori