Cursos i Tallers-old

Estem treballant per actualitzar la pàgina web per a que al setembre us pugueu matricular via on-line com també estem pendents dels canvis amb les normatives de seguretat per a la contenció de la COVID-19. Mentrestant, podeu veure la programació que hi haurà pels següents mesos.

Els tallers i cursos estan pensats per fer-los de manera presencial. En el cas d’haver de tornar a tancar el centre s’intentaran adaptar per fer-los de manera on-line. En cas de poder-se fer no es retornaran els diners.
• Hi ha 3 categories:
-Tallers: activitats trimestrals o de curta durada (un mes). Cal fer inscripcions noves abans del nou inici d’activitat. No hi ha llista d’espera. Cada trimestre és un trimestre nou. (Pagament amb targeta, transferència o pay-pal).
-Tallers de continuïtat: Són activitats que tot i que s’han de fer inscripcions cada trimestre les persones que ja estan apuntades tenen preferència vers la resta. És a dir, fan una renovació. (Pagament domiciliació bancària).
-Cursos: són activitats que van d’octubre fins al juny i les persones que s’apunten tenen el compromís d’acabar el curs. És a dir són grups tancats i qui s’apunta al setembre continua fins al juny. Es fan renovacions automàtiques. (Si es paga de cop es pot fer amb targeta, si es vol fraccionat s’ha de fer per domiciliació bancària).

 

Hi haurà tres fases per a inscriure’s als nostres tallers i cursos.

Durant els dies de Pre-inscripció (del 14 al 20 de setembre) es podran apuntar totes aquelles persones que tinguin interès a algun dels tallers o cursos. Per aquesta fase s’ha preparat el web per a que faci un recompte de les pre-inscripcions a cada activitat i si el sistema detecta que hi ha més persones apuntades que places ofertades s’activarà un algoritme que fa un sorteig de manera automàtica. A continuació, s’enviarà un email informant de si s’ha obtingut plaça i com fer la inscripció. Per aquesta raó és imprescindible que totes les persones disposin d’un email de contacte per tal de rebre aquesta notificació. La següent fase és la Inscripció (del 21 al 27 de setembre), que correspon al moment de fer el pagament del curs o el taller i que també es farà directament a través del web. Finalment, hi haurà un període de Post-inscripció (del 5 al 25 d’octubre) on es podran inscriure en aquelles activitats on han quedat places descobertes.

 

Per normes de seguretat i contenció del COVID-19 hi haurà certes mesures que tothom haurà de seguir. Aquestes poden estar subjectes a canvis segons evolucioni la situació:

– S’ha d’utilitzar la mascareta a totes les instal·lacions del centre.

– Fer ús del gel hidroalcohòlic que hi ha al vestíbul a l’entrar i sortir.

– Seguir les indicacions que hi ha repartides pel centre.

– Respectar la distància de seguretat i els aforaments de les sales.

 

Força i salut!

Facebook i Instagram

Recursos i humanitats

Art i Expressió

Salut i benestar

Ball

Infantils