Taller

Dones emprenedores

Horari
Dijous
de 10:30 a 12:00 h

Data d'inici
4/2/2021

Data final
25/2/2021

Preu
21€

Tallerista
Margarita Fernández

Descripció

El començament de l’any, pot ser un bon moment per a visualitzar el que ens agradaria fer i tenir un objectiu amb el qual comprometre’ns, que pot ser personal o laboral. Però, quins objectius?

Un objectiu personal pot ser aprendre a tenir cura d’un mateix, millorar la forma física, aprendre a tocar un instrument musical, ejercitar la veu, millorar l’autoestima, millorar les relacions amb els altres… Un objectiu professional pot ser, trobar o canviar de feina, crear un projecte propi, escriure un llibre, millorar les competències TIC, crear un marca personal…

Tota emprenedoria parteix de una IDEA. La imaginació ens ajudarà a definir el nostre objectiu, aquest és el començament, i la força i motivació per a tirar-lo endavant l’obtindrem del nostre grau de compromís amb el que volem. Emprendre és començar una acció per a arribar a un lloc, tenint en compte que durant el camí ens podem trobar amb alguns imprevistos per als quals ens hem de preparar.

Una vegada saps el que vols, ja pots emprendre, és a dir, prendre acció en aquesta direcció. Estructurar l’objectiu final en fites específiques ens ajudarà a establir un pla d’acció.

En aquest taller, donarem algunes eines útils (educatives, de coaching,…) per a cadascuna de les fases del procés, que estructurem en quatre parts, i cada dia ens centrem en una d’elles. A més, el treball en grup és fonamental perquè ens ajuda a apoderar-nos en ampliar la mirada d’una manera bidireccional.

 

Aquest taller pertany a les següents categories:
Recursos i humanitats