Nou / Taller

Respira amb el cos

Horari
Dimecres
18:15 -19:15h

Data d'inici
19/4/2023

Data final
21/6/2023

Preu
35€

Tallerista
Mireia Luna

Descripció

Els infants són moviment, són expressió sensomotriu, són comunicació i interacció; estableixen vincles i perceben sensacions, són éssers vivencials.
Són molts els infants que, arrossegats pels adults,porten un ritme de vida accelerat, sense pauses, anant i venint d’un lloc a un altre, amb gran diversitat d’estímuls als quals atendre i sense temps d’assimilació.

Els exercicis de relaxació, ajuden als infants a prendre consciència de les seves sensacions, poden afavorir l’eliminació de fatiga, millorar la capacitat d’atenció i concentració i aconseguir un major equilibri de l’estadi emocional.

El taller que us proposem des de Can Portabella pels vostres infants, és un taller de moviment i consciència corporal, on els nens i nenes s’ho passaran d’allò més bé mentre s’exploren de manera divertida a través del moviment i la respiració.
Un taller per acompanyar-los mentre reforcen la seva autonomia corporal, exploren estratègies per a gestionar les seves emocions a través del cos, i es diverteixin tot jugant i descobrint-se.

Aquest taller pertany a les següents categories:
Infantils