Cursos i Tallers

PRE-INSCRIPCIONS: 

Del 20 de desembre a partir de les 00:00h fins el 21 desembre a les 23:59 h. Hi haurà 3 modalitats. Pots escollir la que més s’adapti a les teves necessitats: telèfon (935970194), email (informacio@canportabella.cat) o presencialment (c. Virgili 18)

SORTEIG

En cas que hi hagi més preinscripcions que places disponibles es farà un sorteig el 22 de desembre.

INSCRIPCIONS

A partir del 10 de gener del 2022

AVÍS:

S’entén que les persones que no hagin fet la inscripció ABANS de l’inici de l’activitat renuncien a la plaça i s’avisarà a la següent persona que estigui a la llista d’espera

CATEGORIES:

    • Tallers de continuïtat: Són activitats que, tot i que s’han de fer inscripcions cada trimestre, les persones que ja estan apuntades tenen preferència vers la resta (si han assistit a un mínim del 75% de les sessions). És a dir, fan una renovació. Tanmateix, si algú es dóna de baixa es pot incorporar una nova persona que estigui a la llista d’espera.
    • Tallers: activitats que cal fer inscripcions noves abans del nou inici d’activitat independentment de la durada (puntual, mensual, trimestral…).

El Casal es reserva el dret a suspendre l’activitat en cas que no s’hagin inscrit un mínim de participants.

Ens reservem el dret de modificar les condicions dels cursos i tallers segons canviïn les normatives per a la contenció del COVID-19.

Força i salut!

Facebook i Instagram

Cultura Digital

Art i Expressió

Salut i benestar

Ball

Infantils