Cursos i Tallers

TORNEM DE L’ESTIU AMB MOLTA ENERGIA, TALLERS NOUS I GANES DE SEGUIR CONSTRUINT EL CASAL DE CAN PORTABELLA


Para un moment, mira bé tots el tallers i pensa… apunta’t aquells que sàpigues que podràs anar, sinó estaràs ocupant una plaça que podria aprofitar altra persona. No t’amoïnis si hi ha tallers de diferents preus, tot dependrà de la durada i la quantitat de sessions que siguin!

 

L’equip de Can Portabella ha organitzat aquest trimestre amb molta il·lusió i ganes d’omplir de nou el Casal. Seguim construint el projecte de Can Portabella, t’apuntes???

Can Portabella

PRE – INSCRIPCIONS

Les pre-inscripcions es faran del 25 de juliol fins al 6 de setembre. Es podran fer per correu (informacio@canportabella.cat), per telèfon (935970194) o presencialment al Casal (c/Virgili18). En cas d’haver més inscrits que places, no es seguirà l’ordre en el qual es varen fer les pre-inscripcions sinó mitjançant un sorteig.

Les dades per a la pre-inscripció son: Nom i cognoms, dni, nº de telèfon i correu electrònic i direcció.

SORTEIG

Una vegada tancat el període de pre-inscripció en aquells tallers que hi hagi més inscrits que places es farà un sorteig per assignar les places definitives. Es comunicarà a tots els usuaris tant si tenen como si no plaça al taller. Les pre-inscripcions que no obtinguin plaça esdevindran llista d’espera per cobrir possibles baixes.

INSCRIPCIONS

La formalització de les inscripcions i el pagament es farà a partir del 7 de setembre fins la data d’inici del taller. S’entén que les persones que no hagin fet la inscripció ABANS de l’inici de l’activitat renuncien a la plaça i s’avisarà a la següent persona que estigui a la llista d’espera.

El Casal es reserva el dret a suspendre l’activitat en cas que no s’hagin inscrit un mínim de participants.

Seguim!

Cultura Digital

Art i Expressió

Salut i benestar

Ball

Infantils