Cursos i Tallers

INSCRIPCIONS:

A partir del 20 de setembre a les 00:00 i fins el 21 de setembre durant tot el dia podreu inscriure-us als tallers i cursos que preferiu enviant un mail a informacio@canportabella.cat, trucant al telèfon 935970194 o venint presencialment al centre. En el cas que les inscripcions superin el número de places disponibles es farà un sorteig el 22 de setembre. A partir del 22 us informarem de quan podeu passar a fer la matrícula de manera relaxada. Les places lliures quedaran a disposició de noves matrícules fins al mes d’octubre.

AVÍS:

Les persones que no hagin fet la inscripció ABANS del 28 de setembre s’entén que renuncia a la plaça (en cas d’haver-se-la assignat mitjançant sorteig) i s’avisarà a la següent persona de la llista d’espera.

CATEGORIES:

o Tallers: activitats trimestrals o de curta durada que cal fer inscripcions noves abans del nou inici d’activitat. No hi ha llista d’espera.

o Tallers de continuïtat: Són activitats que tot i que s’han de fer inscripcions cada trimestre les persones que ja estan apuntades tenen preferència vers la resta. És a dir, fan una renovació.

o Cursos: són activitats que van d’octubre fins al juny i les persones que s’apunten tenen el compromís d’acabar el curs. És a dir són grups tancats i qui s’apunta al setembre continua fins al juny. Es fan renovacions automàtiques i no es permet incorporacions noves durant el curs.

El Casal es reserva el dret a suspendre l’activitat en cas que no s’hagin inscrit un mínim de participants.

Ens reservem el dret de modificar les condicions dels cursos i tallers segons canviïn les normatives per a la contenció del COVID-19.

Força i salut!

Facebook i Instagram

Recursos i humanitats

Cultura Digital

Art i Expressió

Salut i benestar

Ball

Infantils